Kategoriji kollha

Ammonju Lauryl Ether (3EO) Sulfat bil-materja attiva 70.0 ±2.0

RSAW EAC70/ZA huwa attiv għoli, grad kosmetiku ta 'sulfat ta' l-ammonju lauryl etere manifatturat b'sulfatazzjoni kontinwa ta 'SO3 ta' alkoħol dejjaq, etossilat (3EO), segwit minn newtralizzazzjoni ta 'ammonja.

RSAW EAC70/ZA huwa attiv għoli, grad kosmetiku ta 'sulfat ta' l-ammonju lauryl etere manifatturat b'sulfatazzjoni kontinwa ta 'SO3 ta' alkoħol dejjaq, etossilat (3EO), segwit minn newtralizzazzjoni ta 'ammonja.

fiżika:
Dehra f'25°C Ambra ċara jew isfar ċar Pejst li jitferra
Punt ta 'ffriżar 10 ° C
Kimika:
Materja attiva 70.0 ± 2.0%
Materja mhux sulfatata Max 3.5%
Sulfat ta ’l-ammonju Max 1.5%
Klorur tal-ammonju 0.5 % max
pH (soluzzjoni ta' 2%) 6.0-7.0
1,4-Diossan 50ppm massimu

♦ RSAW EAC70/ZA huwa materja prima ta 'grad kosmetiku, ta' kwalità għolja.lt jista 'jintuża b'mod wiesa' f'shampoos, aġenti tar-ragħwa u prodotti oħra tat-tindif, speċjalment f'formulazzjoni ta 'valur pH aktar baxx.

RSAW EAC70/ZA huwa sensittiv għal bidliet fit-temperatura u l-pH. Id-dekompożizzjoni tista 'sseħħ f'temperaturi 'l fuq minn 40 ° C jew f'kundizzjonijiet aċidużi (pH taħt 5).

Aħżen RSAW EAC70/ZA f'20-40°C huwa rakkomandat.

2 包装图 3
2包装图-2


600.1
INKJESTA

Kategoriji sħan